06-133 62 776 info@biodanzasalon.nl

Waarom de Biodanzasalon?

Lilly en Robert weten als geen ander hoe ze een mooie fijne huiselijke sfeer ergens kunnen creëren. Hier zijn ze al mee bezig sinds de start van hun huwelijk, nu alweer bijna 40 jaar geleden. Ook hun twee kinderen zullen dit ten volste beamen. Iedereen wordt altijd met een warm welkom onthaalt. 

Verder zijn ze het boegbeeld van stabiliteit en dit uit zich dus niet alleen in hun relatie, maar ook in hun werk laten ze zien dat ze stabiele factoren zijn en toch ook authentiek naar zichzelf zijn. Zo is Lilly in 1999 gestart met het volgen van Spirituele opleidingen en cursussen om haar oudste dochter beter te kunnen begrijpen. 

In 2006 is ze gestart met Voetreflex, maar ze merkte dat hier onvoldoende diepgang in zat is ze verder gegaan met Haptonomie en deze opleiding heeft ze in 2011 afgerond. Ze is in januari 2007 haar eigen praktijk hierin gestart en die heeft ze op dit moment nog steeds. 

In 2007 maakte ze kennis met Biodanza en is ze begonnen met de opleiding waar ze in 2013 afgestudeerd is als docent. Gedurende dit proces zag Robert hoeveel plezier Biodanza Lilly gaf en heeft hij zelf ook een weekend bij Stephan White gedanst. Toen Stephen White leidde een dans in met de uitnodiging om deze dans te dansen alsof het de laatste kans is om deze te dansen. Hij liet deze aan ons zien wat hij bedoelde …….. Robert was verkocht en besloot dat hij dit ook in de wereld wilde zetten. Hij is op dit moment bezig in de laatste fase van zijn opleiding tot Biodanza docent. 

In de periode dat Robert en Lilly samen dansen hebben ze vele weekenden en vakanties samen gedanst. Ook hebben ze er voor gekozen om samen de specialisatie Aquabiodanza te volgen. Ze willen hier binnenkort meer les in gaan geven. Samen stoppen ze nooit met leren en zo heeft Lilly diverse Biodanza specialisaties en is didactisch docent. 

Ze geven ook veel om startende docenten en daarom vinden ze het zo fijn om een eigen zaal te hebben waar ze docenten kunnen helpen starten met dat wat ze graag willen doen. 

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze locatie, vul dan ons contact formulier in. Dan nemen we contact met je op.