06-133 62 776 info@biodanzasalon.nl

Een workshopruimte omhuld door warmte

Robert en Lilly volgden al een aantal jaren Spirituele ontwikkeling in diverse workshops, zoals Biodanza, Yoga en NLP. Lilly was zelfs al een paar jaar afgestudeerd Biodanzadocent toen ze het idee kregen om de oude varkensschuur om te bouwen tot een prachtige ruimte voor het geven van workshops op het gebied van Spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Het was hun missie om een ruimte te creëren waar de deelnemers echt in contact kunnen komen met de natuur. Waar de muziek op een mooie heldere volle manier gehoord zou mogen worden. Een vloer waar het prettig is om met blote voeten te lopen en te dansen. 

Een ruimte die gevuld zou worden met mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Van Ademhalingsworkshops tot en met zwangerschapsyoga, voor iedere workshop is er ruimte in de Biodanzasalon.

Eind 2014 was het dan zo ver en na diverse ceremonies was de Biodanzasalon officieel geopend.

De ideale locatie voor alle type Spirituele Workshop gevers

Een tijd terug ben je begonnen met lesgeven en met veel moeite heb je een gymzaal gevonden waar je wekelijks jouw spirituele workshop geeft. Alleen een gymzaal heeft weinig charme en daarom neem je iedere week twee kisten mee om te zorgen dat je voor de mensen in je workshops toch een mooi thuis kan geven. 

Iedere week ben je minimaal 30 minuten aan het opbouwen om de gymzaal te transformeren tot een heilige ruimte. Aan het eind van de avond voel je jezelf helemaal voldaan bent van het geven van de workshop, mag je weer alles gaan inpakken voordat je naar huis gaat. 

Dat is de reden dat je op zoek bent naar een ruimte waar je dit allemaal niet hoeft te doen, zodat jij meer tijd kan besteden aan het organiseren van je workshops en het zorgen voor de deelnemers van je groep. 

Gelukkig is je groep doordat je iedere week de juiste energie erin gestoken hebt toch gegroeid tot een mooie groep en je wilt je deelnemers graag meer geven. Dan is de ruimte van de Biodanzasalon een hele mooie ruimte. 

Deze ruimte is namelijk bewust gemaakt voor mensen die spirituele workshops geven en is gemaakt aan de hand van de locaties waar Robert en Lilly zelf zijn geweest. Ze hebben zowel hun positieve als negatieve ervaringen verwerkt tot het bouwen van een thuis.

Speciale Blote Voeten Dansvloer 

Biodanza was de basis voor de Biodanzasalon en Biodanza doe je op blote voeten. Dat is de reden dat de vloer met zorg uitgekozen is. Hij is namelijk van marmoleum met een schuimrubber onderlaag. Zo voelt de vloer als mos aan, ondanks dat je niet wegzakt. 

Dit zorgt ervoor dat de vloer licht verend is en je je op deze manier gedragen wordt in je standvastigheid. Ook veert de vloer wel iets mee en zo kan je op blote voeten toch het idee hebben om schoenen aan te hebben. 

Verder is het een gladde vloer waardoor je makkelijk kan dansen en bewegen over de dansvloer. Ook wanneer je springt heb je een lichte vering en dit voorkomt blessures aan bijvoorbeeld de knieën. 

De zaal heeft een oppervlakte van 10 meter bij 15 meter en dus een totale oppervlakte van 150m2. Je kan hierdoor makkelijk met 30 mensen vrij dansen. 

Ga Helemaal Op In De Muziek

Ongeacht waar in de zaal jouw deelnemer zich bevind, het geluid klinkt glashelder en zorgt ervoor dat je deelnemer zich helemaal op kan laten gaan in de muziek terwijl de oefening uitgevoerd wordt. 

Dit komt door de goede kwaliteit B&O Speakers die er aanwezig zijn. Daarnaast is er ook nog een mixer aanwezig die ervoor zorgt dat je het geluid haarfijn kan afstellen op de manier die bij jouw workshops past. En ook te bedienen is via Bluetooth.

Op sommige locatie is het noodzakelijk dat de ramen dichtgaan als de muziek speelt, maar dat is bij de Biodanzasalon niet het geval. Hier mag je voluit van de muziek genieten. 

Verbind je met de natuur: zelfs als je binnen bent  

Een van de zijkanten van de Biodanzasalon heeft een glazen wand met schuifdeuren. Hierdoor komt er veel licht bij en kan je makkelijk naar buiten kijken of naar buiten gaan. Dankzij het gras en de planten aan de buitenkant voel je je tijdens de workshops heel erg dicht bij de natuur. Al helemaal als er aan de andere kant ook nog een paar koeien staan te loeien. 

Dankzij de licht doorzichtige vitrage voel je toch nog steeds privacy. En is er genoeg ruimte om jezelf tot bloei te laten komen. De Biodanzasalon is helemaal afgeschermd van het privé huis en de buren, dus je hebt van niemand last. 

Ook ligt de Biodanzasalon in een landbouwgebied en is omgeven door de natuur van het platte land. Zo ben je echt even in een andere wereld als je workshops volgt.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze locatie, vul dan ons contact formulier in. Dan nemen we contact met je op.